Program per menaxhimin e Pikave te kembimit Valutor

300,01 € 300.01 EUR

40.200,00 L

Add to Cart


Regjistrimin e veprimeve të ndryshme që kryhen në një pikë këmbimi valutor
Raporti i Kembimeve Valutore dhe Komisioneve perkatese
Shiko në kohë reale Ofertat dhe Kursin e kembimit ne Tregun boteror për të gjitha monedhat në botë. Tregon normat e interesit te monedhës deri në 6 presje dhjetore për saktësi më të madhe në përqindje dhe vendos çmimet e blerjes dhe te shitjes për të automatizuar marzhet e fitimit.


Transport FALAS ne gjithe Shqiperine.