Rreth Nesh

Njerez te dedikuar per te dhene sherbime & zgjidhje inovative per ju

MasterIT shpk me seli ne Tirane ofron zgjidhje dhe sherbime superiore IT per bizneset, organizatat dhe institucionet ne Shqiperi. MasterIT nderton dhe implementon programe (software) fushen e teknologjise se informacionit, ofron sisteme IT per manaxhimin e kompanive te vogla, te mesme, te medha si dhe organizatave dhe institucioneve publike dhe jo publike.

MasterIT ofron sherbime te ndryshme IT , mbeshtetje IT, sherbime dhe konsulence te ruajtjes dhe sigurise se te dhenave. Sherbime riparimi dhe mirembajtje ne terren per paisjeve te teknologjise se informacionit. Dizenjim dhe instalim i sistemeve te komunikimit ne rrjete. Konsulence ne fushen e teknologjise se informacionit, konsulence financiare dhe administrim biznesi. Tregtim import / eksport te sistemeve elektronike dhe paisjeve ne fushen e teknologjise se informacionit.

Qellimi yne kryesor eshte qe te permbushim kerkesat e klientit duke ofruar mbeshtetje dhe vlera te larta te cilat permiresojne funksionimin dhe efikasitetin tuaj ne biznes.

Ekspertet tanë janë nga me te miret per njohurit funksionale dhe teknike kjo shoqëruar me përvojën e tyre siguron që klientët tanë të perfitojne avantazhet e nje shërbimi profesional dhe efektive.

Ne jemi nje skuader e apasionuar me misionin e vetem qe te permirsojme klimen e biznesit tuaj .Ne ndertojme produkte per te zgjidhur problemet e biznesit tuaj. Produktet dhe sherbimet tona jane te dizenjuara per biznese te cilat duan te optimitzojne performancen e tyre.

Ne ju sherbejm mire juve qe ju ti sherbeni mire klienteve tuaj.


Our Team